Welkom bij

WereldwinkelBorne.nl

Alle vogels, kippen, hanen en eenden nu met 20% korting

 VOGELS IN SOORTEN EN MATEN BIJ WERELDWINKEL BORNE
Het is een oud gezegde: in mei leggen alle vogels een ei. Mei symboliseert de vruchtbare en productieve periode, waarin de natuur ontwaakt en er veel nieuwe kansen ontstaan. Een mooie aanleiding voor Wereldwinkel Borne om in deze fraaie lentemaand korting aan te bieden bij aankoop van alle vogels, kippen, hanen en eenden in de winkel.
De korting geldt voor alle vogeldecoraties in de winkel. Want deze gevleugelden zijn er in vele soorten, maten en materialen: van steen, keramiek en vilt tot scrap metaal. Scrap metalen decoraties worden gemaakt van gerecycled afvalmetaal zoals oude apparaten, auto-onderdelen en bouwmaterialen. Het recyclen van schrootmetaal helpt afval te verminderen, natuurlijke hulpbronnen te behouden en productie van nieuw metaal te voorkomen. Het is mooi te zien wat er allemaal wel niet van gemaakt kan worden.
De decoratieve vogels zijn een verrijking voor elke ruimte, zowel thuis als buitenshuis. Ze tonen het ambachtelijk vakmanschap uit verschillende delen van de wereld. Niet alleen fleuren deze artistieke creaties het huis op, maar ook dragen ze bij aan eerlijke handel en duurzame ontwikkeling wereldwijd. Een fraaie huisdecoratie die bijdraagt aan een meer rechtvaardige wereld, wat wil een mens nog meer? Door producten te verkopen van producenten in ontwikkelingslanden, streven Wereldwinkels naar instandhouding van werkgelegenheid in arme landen en een meer rechtvaardige en duurzame wereld.