Welkom bij

WereldwinkelBorne.nl

Happy soaps: weg met dat plastic

HAPPY SOAPS ZEEP SHAMPOO EN CONDITIONER ZONDER PLASTIC! Een belofte aan jou en de planeet

Happy Soaps streven ernaar 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging toegankelijk te maken voor iedereen. 

We zijn met ons kleine en enthousiaste team constant bezig met het ontwikkelen van HappySoaps. Dit doen we met fijne natuurlijke ingrediënten, innovatieve (plasticvrije) verpakkingen en het regelmatig uitbrengen van nieuwe producten. 

Daarnaast gebruiken we geen palmolie en zijn onze producten vegan en dierproefvrij. 

Ook zijn we Beauty Angel van de Plastic Soup Foundation en zijn we de oprichter en supporters van #TeamPlasticvrij. 

Kom jij ook bijdragen aan een plasticvrije wereld?

Het is tijd om de verzorgingsmarkt eens flink op te schudden en natuurlijke en plasticvrije verzorging toegankelijk te maken, voor iedereen!

Handgemaakt in Nederland met liefde!

Think global, act local. Dat slaat bij ons ook op de productie van HappySoaps. Alles wordt namelijk met liefde handgemaakt in Nederland, in onze eigen zeperij. Hier maken wij al onze producten volgens eigen recept en maatstaven. Zo weten wij 100% zeker welke ingrediënten in onze producten terechtkomen. 

En doordat de productie in Nederland plaatsvindt, scheelt het ook nog eens onnodig veel transport en dus CO2 uitstoot!

De 3 redenen om HappySoaps te proberen
1 Goed voor je lichaam

Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten, die niet schadelijk zijn voor jou en de planeet. De combinatie van pure ingrediënten voeden het met natuurlijke voedingsstoffen én ruiken overheerlijk!

Your browser does not support HTML5 video.

2 Goed voor je portemonnee

Onze producten gaan minimaal drie keer langer mee dan traditionele plastic verpakkingen. Dit komt doordat traditionele verpakkingen bijvoorbeeld uit 80% water bestaan en onze Bars uit 0%! Zo besparen we water, dat beter als drinkwater gebruikt kan worden.

3 Beter voor het milieu

Onze Bars zijn beter voor jou en voor de planeet. Dit komt omdat ze 100% plasticvrij zijn, vrij van palmolie, vegan en handgemaakt worden in Nederland.

Wij zijn trotse partner van de Plastic Soup Foundation

Ondersteuning voor plasticvrije alternatieven

Plastic Soup Foundation focust zich op de gezondheid van de mens en verbetering van het milieu, door de strijd aan te gaan met plastic afval. Zo voeren ze verschillende campagnes om belangrijke pijlers aan te slaan en bewustwording rondom plastic afval te vergroten.

Als Beauty Angels ondersteunen wij Plastic Soup Foundation financieel met een jaarlijkse bijdrage. Zo zorgen we er samen voor dat de planeet een betere plek wordt voor ons allemaal.