Welkom bij

WereldwinkelBorne.nl

Dringend nieuwe bestuursleden gezocht

Dringend bestuursleden gezocht!

Voor onze winkel zijn we dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het huidige bestuur zit er al erg lang en een aantal leden wil op niet al te lange termijn stoppen. We zoeken een voorzitter en een penningmeester. Wel is er genoeg tijd om nieuwe mensen goed in te werken.

Daarnaast zijn ook altijd nieuwe vrijwilligers welkom. Mensen hebben allerlei talenten. Kun jij goed verkopen, mensen overtuigen, omgaan met boekhouden of vind je  het leuk om een vergadering in goede banen te leiden? Als vrijwilliger kun je bij Wereldwinkel Borne je energie en talenten nuttig en waardevol inzetten. En niet alleen dat: de groep vrijwilligers biedt je leuke sociale contacten.

Bovendien draag je bij onze winkel een klein beetje bij aan een betere en eerlijker wereld. Met ons team zorgen we dat kleine producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen, waardoor zij en hun gezinnen betere toekomstperspectieven krijgen, en bijv. hun kinderen naar school kunnen gaan.

Heb je een dagdeel in de week tijd om in onze winkel te werken? Kom dan ons gezellige en actieve wereldwinkelteam van ruim 30 vrijwilligers versterken. Als je het leuk vindt, kun je het winkelwerk combineren met een andere taak, zoals inkopen, verkopen, PR of bestuurlijk werk. We zoeken dringend een nieuwe penningmeester en voorzitter. Gewoon om ons bestuurlijk te verfrissen, niet omdat het niet bevalt.

Op onze website (www.wereldwinkelborne.nl) vind je ons jaarverslag. Daarin lees je wat we zoal doen om onze winkel goed te laten draaien. We zijn vijf dagen in de week open. Er staan steeds twee vrijwilligers samen in de winkel. Uiteraard word je niet in het diepe gegooid, maar door je nieuwe collega’s ingewerkt.

Denk je dat je in ons team je steentje kunt bijdragen, loop dan even binnen in de winkel en laat je gegevens achter of mail naar wereldwinkelborne@gmail.com. We vertellen graag meer. Zie hier ons leuke team: